Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърца като дърта спалня (или своенравието на предното окачване, 156)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
    можеш ли да качиш някоя снимка за това с ладовите тампони или малко повече разяснения..
    Ми човека си е пуснал цяла тема за тая работа..........

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...F9%E0%ED%E3%E0

ето и ощр едно мнение.....

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...21&postcount=5
    Last edited by haljscho; d.m.y г., 23:07. Основание: да не се повтарям
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
      какво имаш в предвид?!?
      Има предвид че ако не се поддържат, също няма да издържат много , но ако се мажат редовно няма да има никакви проблеми Аз лично съм 10 000км с полиоретан на цялата предница
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И аз съм с полиуретан на цялата предница и на цялата задница. Де що е тампон по окачването на 147-цата е полиуретан хихихи

На следващата ми кола, която и каквато и да е тя, ПАК ще и сложа полиуретан!!
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 12:34.
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

http://http://www.honda-varna.com/access/marine01.html Намерих и други които продават морска грес! Със сигурност ще се намери място за читава доставка....аз съм с полиуретан на носачите ама щангата скърца също
          NESH
          156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap

Comment

Морска грес
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Започни да пръскаш един по един елементите на окачването с ВД40, за да разбереш откъде е....
              WD40 Разказва играта на гумените детайли. Лично пробвано. Полиуретана мисля. че държи, ама гумата направо се скапва. Може би тефлонова/силиконова смазка ще е по-добре.
              Интересно тези другари http://mikromaxbg.com/proizvod.php?&num=0&name=home дали не могат да изработят полиуретанови тампони за Алфа на сносна цена ?
              Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                WD40 Разказва играта на гумените детайли. Лично пробвано. Полиуретана мисля. че държи, ама гумата направо се скапва. Може би тефлонова/силиконова смазка ще е по-добре.
                Той ще пръска за да разбере откъде скърца, след това да прави и пръска с каквото прецени, а и това вд40 няма да векува там я......
                http://mikromaxbg.com/proizvod.php?&num=0&name=home дали не могат да изработят полиуретанови тампони за Алфа на сносна цена ?
                Какво е за тебе сносна цена?
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Какво е за тебе сносна цена?
                  5-10лв
                  Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

5-10лв
                    Ти базикаш ли се нещо??? Че то нормален тампон струва 25 лв бе!!!
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

5-10лв
                      Маи се опитваш да клатиш Ники.Не така с усилията които полага за всички нас.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
                        Маи се опитваш да клатиш Ники.Не така с усилията които полага за всички нас.
                        Никой не се опитвам да клатя
                        Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Никой не се опитвам да клатя
                          Да бе, ама за 5 лв. вече и на околовръстното нищо не може да получиш, а ти искаш части за кола
                          В крайна сметка пазарът е свободен и можеш да си купуваш, поръчваш и т.н. от където пожелаеш
                          Цените на Ники са повече от народни, предвид стойността на "Super Pro" или "Power Flex", както и гаранцията която дава.
                          Ти знаеш ли колко струва 1 тампон за Алфа Ромео гумен и същият от полиуретан на "Super Pro" или "Power Flex"?
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                            Да бе, ама за 5 лв. вече и на околовръстното нищо не може да получиш, а ти искаш части за кола
                            В крайна сметка пазарът е свободен и можеш да си купуваш, поръчваш и т.н. от където пожелаеш
                            Цените на Ники са повече от народни, предвид стойността на "Super Pro" или "Power Flex", както и гаранцията която дава.
                            Ти знаеш ли колко струва 1 тампон за Алфа Ромео гумен и същият от полиуретан на "Super Pro" или "Power Flex"?
                            ей ама човека найстина нищо не е казал а вие го почнахте... А и все пак вижте темата за какво е!

Comment

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
                              ей ама човека найстина нищо не е казал а вие го почнахте... А и все пак вижте темата за какво е!
                              Е как не е?
                              Иска тампон за 5-10 лв., ама освен тия дамските, други за тия пари не може да намери
                              sigpic

Comment

Пазара е свободен, кой каквото може, прецени и калкулира като цена е в пълното си право да го прави, аз проблем не виждам....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X